(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen Ostaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Tehtävästä

Haemme Metso Minerals -liiketoimintamme tuotannon ostoon Tampereelle Operatiivista ostajaa noin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluu mm. ostotilausten luonti, tilauskannan seuranta ja päivitykset sekä ostoparametrien päivitys toiminnanohjausjärjestelmään. Työskentelet päivittäin toimittajaverkostomme kanssa Suomessa ja Euroopassa sekä olet sisäisesti yhteydessä tuotantoon, tuotannon suunnitteluun ja tilauskonttoriimme.

Jos innostusta ja osaamista riittää, tiimissämme on mahdollista päästä mukaan erilaisiin toiminnankehittämisprojekteihin.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi operatiivisena ostajana sinulla tulisi olla kaupallinen koulutus ja mielellään jo aiempaa kokemusta ostotyöstä. Toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemuksesta (esim. SAP) on tehtävässä hyötyä.

Olet koordinointitaitoinen ja prosessiorientoitunut ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote. Sinulla on kykyä työskennellä myös paineen keskellä ja säilytät positiivisen asenteesi kiireessäkin. 

Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja hyviä yhteistyötaitojasi hyödyntäen. Ennen kaikkea olet tiimipeluri, jolla on halua ottaa asioista selvää ja kiinnostusta kehittyä ostotehtävissä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen ostotehtävän kansainvälisessä työympäristössä. Pääset kehittymään kanssamme ja saat luonnollisesti myös ison yrityksen edut ja uramahdollisuudet.

Tervetuloa osaavaan, mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme!

 

Lisätietoja

Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saija Bergé, Manager, Operative Procurement, puh: +358 407 083 982, puhelut viikolla 30 (23.7-27.7.)

Haethan tehtävää Metso Careers -sivujen kautta viimeistään sunnuntaina 5.8.2018. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.