(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen kunnossapitopäällikkö
Algol Technics

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haemme uuteen merkittävään valtakunnalliseen kunnossapito- ja huoltoasiakkuuteen

OPERATIIVISTA KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tehtävässä asiakkaamme lajittelukeskusten operatiivisen kunnossapito- ja huoltotoiminnan valtakunnallisesta johtamisesta sekä jatkuvasta kehittämisestä. Kehität palvelutasomittausmenetelmiä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja varmistat, että toimintaa johdetaan sekä mitataan asiakaslähtöisesti samojen toimintamallien mukaisesti kaikissa lajittelukeskuksissa. Johdat kunnossapidon esimiehiä ja asentajia Lean-ajattelun mukaisesti ja vastaat asiakkaan suuntaan toteutettavasta palvelutasoraportoinnista sekä kustannusseurannasta.

Toiminnan laadukkaan kehittämisen ja johtamisen keskeisimpinä teemoina ovat:

  • Laitekohtaiset kuntokartoitukset, riskianalyysit ja korvausinvestointisuunnitelmat
  • Ensimmäisen vaiheen kehityssuunnitelman toteuttaminen laitekohtaiseen seurantaan/etävalvontaan
  • Uuden kunnossapitojärjestelmän käyttöönoton ja integraation varmistaminen asiakkuuteen
  • Työturvallisuuden kehittäminen ja johtaminen
  • Koulutussuunnitelmien laadinta sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyn työ- ja resurssikiertomallin toteuttaminen sekä jalkauttaminen
  • Jatkuvan Road Map- kehityssuunnitelman laatiminen, ylläpito ja toteuttaminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi DI tai Insinööri sähkö/automaatio tai tuotantotalouden alalta) sekä muutaman vuoden kokemusta teollisesta tuotantotyöympäristöstä, kunnossapitoympäristöstä tai sisälogistiikasta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta. Omaat aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta. Haluat kehittyä osana asiantuntijoiden tiimiä ja kehittää ja parantaa omia sekä koko yksikön toimintamalleja. Olet innostunut energinen alan ammattilainen ja yhteistyökykysi sekä positiivinen asenteesi välittyy niin ulkoisille kuin sisäisille yhteistyökumppaneille. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävään sisältyy matkustusta. Asiakkaan tuotanto toimii kolmessa vuorossa, joten olet valmis välillä olemaan mukana myös yövuorossa. 

TARJOAMME SINULLE  kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa on poikkeuksellisen hieno mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja tuottaa aitoa mitattua lisäarvoa asiakkaalle. Kattavat työterveyspalvelut, ePassi sekä räätälöidyt henkilöstön kehittämisen ratkaisut luovat sinulle loistavat raamit työskentelyyn ja  hyvinvoinnista huolehtimiseen.  

Tulethan mukaan kehittyvään joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Service Sales & Key Accounts Jani Peltonen, p. 040 487 4380 torstaina 28.11.2018 klo. 15-16 ja keskiviikkona 5.12. klo. 15-16.

Hae tehtävää 06.12.2018 mennessä täällä.