(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen koordinaattori
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme matkustajaliikenteen palveluyksikköön tehokasta operatiivista koordinaattoria pitämään monia lankoja käsissään ottamalla vastaan erilaisia AdHoc-toimeksiantoja. Työsi päämäärä on helpottaa muiden arkea – tehtävät ovat laidasta laitaan. Olet valmis ottamaan vastuullesi myös itsenäisiä pienempiä projekteja. Autat ja tuet muun muassa erilaisissa kalusto- ja henkilöstöasioissa, sekä tuet tarvittaessa yksikön esimiehiä arkisissa asioissa. Huomioithan, että työ voi pitää sisällään kotimaanmatkustusta.

Odotamme aikaansaavaa palveluasennetta ja valmiutta tarttua toimeen oli kyseessä minkälainen tehtävä hyvänsä. Kokemus liikkuvasta asiakaspalvelutyöstä tai sen tukitoiminnoista luetaan eduksi. Toivottavasti tehtävänkuvan monimuotoisuus ja laaja toimenkuva saavat silmäsi loistamaan.

Omaat erinomaiset organisointitaidot ja sinulla tulee olla tarvittaessa mahdollisuus joustaa työajoissa. Hyvä kirjallinen ilmaisutaito, kyky tuottaa tekstiä myös englanniksi, on tärkeää työssä menestymiseksi. Sinulla on tarvittavat MS Office -taidot ja osaaminen, jotta voit muun muassa laatia esityksiä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, sekä motivoituneen ja ammattitaitoisen työporukan. Meillä on hyvät liikuntaedut ja tarjoamme edullisia lomakohteita henkilöstölle ympäri Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Vesa Pippuri, puh. 040 862 1281 tai vesa.pippuri@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.