(Poistunut julkaisusta)

OPERATIIVINEN KOORDINAATTORI, PKS/Uusimaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Vuonna 1989 perustettu Arval, on kansainvälisen BNP Paribas -pankin omistama täyden palvelun autojen huoltoleasing -yhtiö. Toimimme 29 maassa yli 6 400 työntekijän voimin, sekä 18 muussa maassa yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Arval Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2012.

 

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme operatiiviselle osastolle 

Operatiivista koordinaattoria

Operatiivinen osasto hallinnoi palvelukokonaisuuksia kuljettajan ja auton ympärillä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme kulmakivinä on palvelukokemus, kustannustehokkuus sekä tehokkaat prosessit. Meitä yhdistää asiakaslähtöinen ajattelu, oma-aloitteisuus sekä kyky ja halu toimia osana tiimiä dynaamisessa toimintaympäristössä. 

Operatiivisena koordinaattorina olet tärkeässä roolissa leasing-palvelumme tuotantoketjun eri vaiheissa. Tehtävässä keskityt lähinnä autojen huoltotoiminnan sekä korjausten koordinointiin yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut monipuoliset hallinnointi- ja asiakaspalvelutehtävät.

Olet vastavalmistunut tai jo jonkin aikaa työelämässä vaikuttanut. Sinulla on mielellään tekninen  koulutus ja olet kiinnostunut autoalasta ja tekniikasta. Omaat positiivisen asenteen ja kyvyn itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Odotamme, että sinulla on innostusta opetella uusia asioita ja kasvaa leasing-ammattilaiseksi. Olemme aktiivisesti yhteydessä emoyhtiömme kanssa, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Kokemusta vakuutusalalta on etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön ja perusteellisen perehdytyksen. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. 

Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tavoite on työsuhteen vakinaistaminen. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti kuitenkin viimeistään 15.10.2018. Paikkaa täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com  ja (Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.)

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.