(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen koordinaattori, kokoaikainen, POF Group Oy, Tampere
POF Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Pysyykö sinulla langat käsissäsi? Toimitko parhaimmillasi vaihtuvissa tilanteissa ja sinulla riittää kykyä organisoida nopeatempoisia työtehtäviä? Kiinnostaako sinua liittyä kasvavan yrityksen matkaan? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, POF Group Oy:lle, operatiivista koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 6 kuukauden vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan riveihin.

Operatiivisen koordinaattorin roolissa työskentelet keskeisenä osana POF:n prosesseja. Työtehtäviisi kuuluu tilausten- ja toimitusketjujen hallinta, johon kuuluu tilausten käsittely sekä laskutuksesta huolehtiminen. Pidät yllä asiakassuhteiden hallintaa ja huolehdit siitä, että jokainen asiakas saa erinomaisen palvelukokemuksen. Operatiivisena koordinaattorina pidät langat käsissäsi organisoiden toiminnan prosessien eri vaiheita ja varmistat, että oikeat henkilöt ovat oikeiden projektien parissa. Lisäksi teet digitaalisen markkinoinnin tehtäviä.

POF Group toimii asuntojen uudistuotannon myyntisisustajana ympäri Suomen. Olemme innovatiivinen uranuurtaja nuorehkolla alalla. Kokemus ja vankka ammattitaito on tehnyt meistä yhden alan johtavista yrityksistä. Palvelemme yritysasiakkaitamme myös tilasuunnittelun, kuvantamisen sekä kalustekaupan puolella. Lisätietoja: https://pof.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Tilausten hallinta
  • Digitaalisen markkinoinnin tehtävät
  • Organisointi

Odotamme sinulta

  • Yrittäjähenkisyyttä
  • Asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
  • Kykyä sisäistää asioita ja valmiutta oppia uusia asioita

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä kasvamaan yrityksen mukana
  • Kiinnostavan sekä vastuullisen toimenkuvan
  • Kannustavan työyhteisön
  • Matalahierarkisen organisaation, jossa jokainen hoitaa oman ruutunsa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 23.06.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.