(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen johtaja/COO - Jyväskylä, Oulu, Vantaa
LämpöYkkönen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019
LämpöYkkönen Oy on maanlaajuisesti toimiva uusiutuvien energiatehokkuus-ratkaisujen ja niiden elinkaaripalvelujen toteuttaja. Lämpöpumppu- ja hybridiratkaisut näyttelevät merkittävintä roolia tuote- ja palvelutarjonnassamme. Asiakkaita ovat kotitaloudet, yritykset, taloyhtiöt sekä julkinen sektori. Lue lisää yrityksestä osoitteessa https://lampoykkonen.fi
Etsimme nyt LämpöYkköselle Operatiivista johtajaa tukemaan yrityksen kasvua. Toimipaikkasi voi sijoittua Jyväskylään, Ouluun tai Vantaalle. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan LämpöYkkösen kanssa.

Mitä etsimme?

Etsimämme henkilö on muutos- ja kehitysjohtamisen osaaja, joka kestää painetta ja on tottunut dynaamiseen työympäristöön. Arvostamme insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutustasi sekä erinomaisia organisaatio- ja johtamistaitoja. Hallitset tottuneesti isojakin kokonaisuuksia ja olet tavoitteellinen, tuloshakuinen ja määrätietoinen persoona. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti (suomi ja englanti). Odotamme sinulta myös kokemusta tuottavuuden parannusohjelmista, kuten LEAN tai Total Productive Management. Tehtävässä menestymistä tukee kokemus projekti-, asennus-, tehdas- tai liiketoiminnan johtamisesta.
Operatiivisena johtajana vastaat asennus- ja huolto-organisaation tuottavuuden, laadun ja prosessien kehityksestä sekä teknisten kehityshankkeiden etenemisestä. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja kuulut konsernin emoyhtiön johtoryhmään. Päivittäinen tekeminen koostuu suurelta osin henkilöstöjohtamisesta, toiminnan suunnittelusta ja muutosten käytännön toteutuksesta sekä sidosryhmien kanssa toimimisesta. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan roolin eteenpäin menevässä ja kasvavassa yrityksessä, joka on yksi alan suunnannäyttäjistä. Organisaatiomme osaaminen Euroopan mittakaavassa alan kärkeä. Tehtävässäsi työskentelet kärkipaikalla uusiutuvien energiaratkaisujen markkinassa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi