(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen johtaja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Esittely

Alansa johtava sekä edelläkävijänä tunnettu palkittu suomalainen maalaus- ja tasoitealan asiakasyrityksemme etsii kasvavaan organisaationsa huumorintajuista, mukavaa, innostunutta ja toimeliasta

OPERATIIVISTA JOHTAJAA

vastaamaan tuotantopäälliköiden ja asiakkaiden arjesta yhdessä koko tuotantotiimin ja muun organisaation kanssa. Työpaikka sijaitsee vuosi sitten valmistuneissa loistavissa toimitiloissa kehäjunaradan varrella Vantaalla.

Työtehtävät

Odotamme sinulta kokonaisvaltaista kykyä ja halua kantaa vastuuta. Vastaat yhdessä tuotantopäälliköiden ja heidän alla olevien työnjohtajien, asiakkaiden sekä johdon kanssa siitä, että kaikki liiketoiminta-alueet (kolme) hoitavat projektejaan aikataulussa ja sopimuksen mukaan sekä laadukkaasti. Käyt työmailla ja hoidat asiakasrajapintaa, selvität asioita, tilanteita ja autat siellä missä apua tarvitaan. Raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtäviisi kuuluu myös tulosvastuu (budjetointi, tuloseuranta, ennusteet, tuotannon hallinta) ja rekrytointi (myös aliurakoitsijat) yhdessä tuotantopäälliköiden kanssa.

Edellytykset

Etsimämme johtaja on kyvykäs, itsevarma ja kunnianhimoinen tekijä, jolle prosessimainen ja analyyttinen ajattelu on selkäytimessä ja jolta löytyy kasvua sekä menestystä tavoittelevaa draivia, "kädet savessa" –asennetta unohtamatta.

Tyyppinä toivomme sinun olevan fiksu ja energinen tekijä, joka haluaa auttaa ja tehostaa toimintoja sekä olla lähellä asiakasta. Olet luonteeltasi taistelija etkä pidä häviämisestä. Liiketoimintaprosessit kaipaavat jatkuvaa tehostamista, joten sinun tulee olla niin organisaation, prosessien, asiakkaiden, laadun, ylemmän johdon kuin strategioiden osalta ajan tasalla ja valppaana. Olet tottunut tekemään työtä niin "kädet savessa" kuin myös strategiatasolla. Nautit tehdä työtä itsenäisesti, mutta et kaihda tiimityötäkään ja osaat johtaa tiimiäsi kannustavasti omalla esimerkilläsi.

Sinulla tulee olla erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, koska tulet työskentelemään valtaosin Suomen markkinoilla. Kaikki muut kielitaidot ovat eduksi. Ajokortti on must, sinulla on mielellään oma auto sekä tietoteknisesti valmiutesi ovat normaalit (vähintään excel).

Taustasi on" rakennusteknis-taloudellis-kaupallinen" tai muuta vastaavaa. Asiakkaamme osaa katsoa out-of-the-box, joten haetun tekijän tausta tai menneisyys ei ole kiveen hakattu. Asenteesi ja tekemisen draivikkuutesi ovat tärkeämpiä ominaisuuksia, mutta toki arvostamme jonkunlaista pohjakoulutusta ja/tai näyttöjä työelämän puolelta.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle äärimmäisen mielenkiintoisen sekä haastavan tehtävän kasvavassa, nuorekkaassa ja halutussa organisaatiossa. Pääset uusiin todella viihtyisiin toimitiloihin, osaksi huipputiimiä ja mahdollisuuden omaan ammatilliseen kasvuun.

Lisätiedot

Tulemme kertomaan sinulle tarkemmin yrityksestä, sen haasteista ja tarjoamasta ensimmäisen kierroksen haastatteluissa Pooliassa. Toisen kierroksen haastattelut pidetään jo asiakkaallamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään syksyllä, mutta aloitamme haastattelut välittömästi Pooliassa, joten kannattaa hakea ripeästi.

Hakeminen tapahtuu hakujärjestelmässämme mutta tiedusteluja voi laittaa osoitteella sanna@poolia.fi tai kati@poolia.fi

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter