Operatiivinen johtaja COO
Lojer Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021
Lojer Oy
Lojer-konserni on Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja elinkaaripalveluiden tuottaja sekä johtava fysioterapialaitteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä. Yhtiö valmistaa tehtaillaan Sastamalassa, Kempeleessä ja Hollolassa muun muassa sairaalasänkyjä sekä leikkaus-, tutkimus- ja hoitopöytiä. Vuonna 1919 perustettu yhtiö työllistää noin 180 henkilöä ja se on alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Liikevaihto on n. 40 miljoonaa euroa ja viennin osuus koko tuotannosta on 65 prosenttia ja leikkauspöydistä noin 95 prosenttia. Konserniin kuuluvat myös myyntiyhtiöt Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Lojer on palkittu Vuoden Päähankkijana, Hallituspartnerien Kultaisella Nuijalla, Pirkanmaan Vientipalkinnolla ja Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Katso lisätietoja:  www.lojer.com

Etsimme pääkonttorillemme Sastamalaan

Operatiivista johtajaa, COO

vastaamaan yhtiön tuotekehityksestä, tuotannosta ja hankintatoimesta. Vastuullasi ovat operaatiomme kolmella paikkakunnalla (Sastamala, Hollola, Kempele), ja henkilöstöä alaisuudessasi on kokonaisuudessaan yli 130.  Kuulut yhtiön johtoryhmään. Tämä on uusi tehtävä eli lopullinen toimenkuva muovautuu valittavan henkilön taustankin pohjalta.

Odotamme, että otat haltuusi tuotanto- ja hankintastrategian kehittämisen, toimituskyvyn ja tuottavuuden parantamisen sekä tuotekehityksen kapasiteetin ja prosessien kehittämisen. Toivomme, että sinulla on tästä syystä monipuolista osaamistaustaa ja olet päässyt tekemään asioita Lean-periaatteiden mukaisesti.

Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri soveltuvalta koulutusohjelmalta ja omaat kokemusta kone- ja laiterakentamisesta teknologiateollisuudessa.  Olet myös hankkinut jo kannuksesi esimiehenä. Talouden osalta hallitset keskeiset tunnusluvut teollisessa toiminnassa.

Olet tavoitteellinen ja organisointikykyinen johtaja, joka johtaa esimerkillä ja pystyy viemään muutos- ja kehitysasiat jämäkästi maaliin saakka. Arvostat alaisiasi ja olet yhteistyökykyinen eri sidosryhmien kanssa. Hahmotat kokonaisuuksia ja paineensietokykysi on hyvällä tasolla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisesti arvostettujen korkealuokkaisten tuotteiden parissa voimakkaasti kasvavassa yhtiössä.  Meillä on matala hierarkia, rento ja kehittämismyönteinen ilmapiiri sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Meillä on arvot kohdallaan; kaikki Lojer-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, kotimaisin voimin käyttäen korkealuokkaisia materiaaleja ja komponentteja.

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi suomalaista vakavaraista kasvuyritystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Putajantie 42, SASTAMALA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452032
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sastamala, Pirkanmaa