(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen johtaja, COO
Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Sunborn Saga Oy hakee nyt

 

Operatiivista johtajaa, COO

 

Vastaamaan Naantalin kylpylän ja Ruissalon kylpylän toiminnoista

 

Sunborn Saga Oy:n COO vastaa yksiköiden (Naantali, Ruissalo) päivittäisliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta, kehittämisestä ja kasvattamisesta. Vastuualueeseen kuuluvat majoitus-, ravintola-, spa & wellness-, kokous- ja myymäläliiketoiminta sekä kuntoutus, ja näitä kaikkia tukevat toiminnot, mm. kiinteistöt ja siivous. COO vastaa yksiköiden liiketoiminnan suunnittelusta, budjetoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Hän toimii linjaesimiesten lähiesimiehenä ja vastaa koko yksikön henkilöstön johtamisesta.

 

COO osallistuu Sunborn Saga Oy:n liiketoimintastrategian kehittämiseen ja vastaa sen toteuttamisesta yksiköissä. Ulkoisessa yhteistyössä COO toimii laajojen sidosryhmien kanssa - viranomaiset, asiakkaat, yhteistyökumppanit. COO raportoi Sunborn Saga Oy:n toimitusjohtajalle ja on Sunborn Saga Oy:n johtoryhmän jäsen.

 

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (matkailu- tai kaupan ala) sekä kokemusta hotelli- ja/tai palveluliiketoiminnan johtamisesta. Osaat johtamisen johtamisen kautta rakentaa vahvaa palvelukulttuuria. Sinulla on kokemusta strategisesta suunnittelusta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Olet tuloshakuinen henkilöjohtamisen ammattilainen, joka kykenee ottamaan vahvan ja ihmisläheisen roolin organisaation johtamisessa ja kannustamisessa.

 

Sunborn Saga Oy tarjoaa Sinulle monipuolisen henkilöjohtamisen ja toiminnan kehittämisen roolin korkeasta laadusta ja palvelukokemuksesta tunnetussa yhteisössämme.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si www.personnel.fi/avoimet työpaikat /Operatiivinen johtaja, COO, Sunborn Saga Oy 24.3.2019 mennessä. Tiedusteluihin vastaa rekrytoinnissa avustavan Personnellin Seniorikonsultti Ville Valtonen, 040 582 8838 (varmimmin tavoitettavissa pe 8.3. klo 12.30 – 13.30 ja ti 12.3. klo 16 - 17) ja seniorikonsultti Juha Immonen, 050 500 1007 (varmimmin tavoitettavissa ma 18.3. klo 10 - 11 ja to 21.3. klo 10 - 11).