Operaattoriharjoittelijan kausityöpaikka
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Haemme Vantaan Tikkurilan käyttökeskukseen kahta operaattoriharjoittelijaa kausityöhön.

Modernista käyttökeskuksesta operoidaan Nevelin voima- ja lämpölaitoksia sekä pellettitehdasta. Tässä työssä pääset operoimaan voima- ja lämpölaitoksia sekä samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisten käyttäjien kanssa. Käyttökeskus on miehitettynä vuorokauden ympäri, joten kesätyöstä valtaosa on kolmivuorotyötä.

Olet energia-alan opiskelija (AMK/DI) ja opintoja sinulla on takana n. 2 vuotta. Työkokemus voimalaitosten käyttötehtävistä on ehdottomasti eduksi. Odotamme sinulta avointa ja reipasta otetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja haastavan työtehtävän toukokuulta syyskuulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuure Laurila, puh. 045 860 1494 tai tuure.laurila@nevel.com, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 12-15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Uusiutuvan energian tärkeys, digitalisoituminen ja automaatio sekä pyrkimys resurssitehokkuuteen ovat markkinoiden polttopisteessä. Nevel Oy haluaa olla asiakkaittensa kumppani tässä muutoksessa. Nevel Oy on edistyksellisten teollisuuden ja kunnan infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme osa Vapo Group konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmöntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot