Operaattoriharjoittelijan kausityöpaikka
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Etsimme Vantaan Tikkurilan käyttökeskukseen kahta operaattoriharjoittelijaa kausityöhön.

Modernista käyttökeskuksesta etäkäytetään Vapon voima- ja lämpölaitoksia sekä pellettitehdasta. Tässä työssä pääset operoimaan voima- ja lämpölaitoksia sekä samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisten käyttäjien kanssa. Käyttökeskus on miehitettynä vuorokauden ympäri, joten kesätyöstä valtaosa on kolmivuorotyötä.

Olet energia-alan opiskelija (AMK/DI) ja opintoja sinulla on takana n. 2 vuotta. Työkokemus voimalaitosten käyttötehtävistä on ehdottomasti eduksi. Odotamme sinulta avointa ja reipasta otetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja haastavan työtehtävän huhtikuulta syyskuulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvomoinsinööri Miika Korhonen, puh. 040 596 5282 tai miika.korhonen@vapo.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224251
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa