Operaattori
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

 

Haemme nyt operaattoreita UPM Biofore Base pilotointilaitokseen Lappeenrantaan. Meillä on avoinna vakituisia ja määräaikaisia tehtäviä eri pilotointialueilla.

 

Pilotoinnin terveiset

”Tervetuloa haasteelliseen pilotointikoeajotoimintaan mukaan. Työmme on monipuolista ja käytännön sekä teorian haasteita täynnä. Teemme tiivistä yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeiden parissa ja toimimme keihäänkärkenä tulevaisuuden innovaatioissa.” - Timo Westerholm, UPM Biofore Base Piloting päällikkö

 

Mitä teet

Operaattorina vastaat pilotointikoeajojen käytännön toteuttamisesta. Olet mukana suunnittelemassa ja rakentamassa laitteistoja. Teet läheistä yhteystyötä asiakkaiden kanssa ja raportoit tuloksia sekä havaintoja koeajosta. Teemme tutkimustyötä biopolttoaineiden, biokemikaalien, sellun sekä kestävä kehitys -hankkeiden kanssa.

 

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. prosessitekniikka/laborantti)

 • Sinulla on näkemystä ja osaamista prosessien toteuttamisesta

 • Osaat organisoida töitä ja omaa tekemistä sen hetkisen tarpeen mukaan

 • Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja oman henkilöstön kanssa

 • Sinulla on sitkeä ja tavoitteellinen asenne

 • Kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksesi

 • Sinulla on käytännön IT-osaamista Microsoft office -ohjelmista, SAP-osaaminen katsotaan eduksesi

 • Pystyt kommunikoimaan englannin kielellä kirjallisesti ja suullisesti

 

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Tarjoamme sinulle itsenäisiä ja vaativia, mutta myös palkitsevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja prosesseja.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa UPM Biofore Base Piloting päällikkö Timo Westerholm, puh. +35840 0953169.

Täytäthän hakemuksen viimeistään viimeistään 26.09.2021. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Biofore Base Piloting on osa UPM Tutkimuskeskusta, ja se järjestää pilotmittakaavan koeajoja yhteistyössä tehtaiden ja kehityshankkeiden kanssa.

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 18 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 8,6 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot