(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Haemme Outokumpuun asiakkaallemme Operaattoreita prosessiteollisuuteen. 

Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, mutta odotamme hakijoilta ennen kaikkea oikeaa asennetta työtä kohtaan sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Palkkauksessa noudatetaan Muoviteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat  heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! 

Lisätietoja antaa Minna Taivainen/ minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044-385 4280 ja Matti Huovinen/  matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi, 050 341 7993.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.