(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Elcoflex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Elcoflecx Oy on mm. printattua elektroniikkaa valmistava yritys, joka kaipaa osaavaan ja positiivisella sykkeellä toimivaan joukkoonsa operaattoreita. Oletko Sinä etsimämme käsistäsi kätevä tekninen monitaituri?

Etsimme reippaita tekijöitä korkealaatuisen printatun elektroniikan tuotantoon, jossa tekijöitä kaivataan:

• prosessilinjan ajoon

• valotuslinjan ajoon

• painolinjan ajoon.

Tulet saamaan tehtävääsi koulutuksen, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen. elektroniikan valmistuksen tuotantotehtävistä tai muun työkokemuksen, jossa on edellytetty teknistä näppäryyttä. Tekniset taitosi voivat olla jalostuneet myös jonkin harrastuksen parista.

Odotamme, että olet henkilönä tekevän ja positiivisen työasenteen, sekä hyvät tiimitaidot omaava tekijä, jolle laadukas työnjälki on ykkösasia.

Sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön, jota tehdään keskeytyvässä 2- tai 3-vuorossa.

Tarjoamme Sinulle alkuun 6 kuukauden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen, jonka aikana Sinulla on mahdollisuus lunastaa paikkasi pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Toivomme, että olet kuitenkin valmis vastaanottamaan töitä viimeistään huhtikuun lopussa.

"Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.