(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.
 
Etsimme


Operaattoria


Inkoon terminaaliin määräaikaiseen työsuhteeseen.
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet
 
Operaattorina tehtäviisi kuuluvat monipuoliset terminaalin kenttäoperaattorin tehtävät, kuten eri osakokonaisuuksien (säiliöalue, pumppaamot, autolastaukset, laivaukset) tarkkailu ja valvonta, ennakkohuollot, kunnossapitotehtävät ja laadunvalvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat terminaalin kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoito sekä laitteistojen kunnossapitotehtävät.
 
Menestyksen avaimet tehtävään
 
Odotamme sinulta turvallisuuslähtöistä asennetta, kokemusta ja/tai kiinnostusta operaattorin työhön sekä vähintään B-ajokorttia. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työsuhteen aikana tulet kohtaamaan erilaisia tehtäviä ja vaihtelevia olosuhteita, joten ennakkoluulottomuus ja oma-aloitteisuus ovat tehtävien hoidossa tärkeitä ominaisuuksia.
 
Työ voi olla päivä- tai vuorotyötä, johon liittyy päivystystä, joten hakijalla tulee olla valmius tarvittaessa työskennellä ilta- ja yöaikoina sekä viikonloppuisin.
 
Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monialaisen työpaikan osana suomalaisen öljy-yhtiön logistiikkaketjua. 
 
Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti.
 
Hakuaika päättyy 23.2.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.