(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt operaattoria Biojalostamokehityskeskukseen Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen, aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

 

Mitä teet

Operaattorin tehtäviin kuuluu erilaisten pilotointiprosessien suunnittelu, kasaaminen, ajaminen ja kehittäminen. Pilotointiajon yhteydessä tehdään dokumentointia sekä analyysejä ja mittauksia koeajosta. Pilotteja ajetaan yksin tai tiimissä riippuen koeajon vaativuudesta ja koosta. Lisäksi teet tutkimus- ja kehitystyötä biopolttoaineiden nykyisten ja tulevaisuuden sovellusten parissa.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esimerkiksi. prosessitekniikka/laborantti)
 • Pidät tiimityöskentelystä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä päättely- sekä ongelmanratkaisukyky
 • Sinulla on hyvät IT-taidot ja tuntemusta laatujärjestelmistä
 • Puhut sujuvaa suomea
 • Pystyt työskentelemään tarvittaessa englanniksi kirjallisesti ja suullisesti
 • Eduksesi luetaan kokemus kunnossapidon tehtävistä

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa UPM Biojalostamokehityskeskuksen päällikkö Timo Westerholm, puh. 0400953169.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 01.12.2019 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.