(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Oy AGA Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme AGAlle Riihimäen yksikön yhteyteen valmistuvalle nestekaasun täyttölaitokselle ja koko yksikön sisälogistiikkaosastolle (keräily- ja lastaustoiminnot)

operaattoreita

kaasupullojen käsittelyyn sekä täyttölaitteiden käyttöön ja valvontaan. Pullojen käsittely- ja täyttölaitteet edustavat alan kehittyneintä tekniikkaa ja ovat pitkälle automatisoituja. 

Nestekaasun täyttölaitoksella työskennellään elokuun lopusta huhtikuun alkuun aamu-/ päivävuorossa ja sesonkiaikaan huhti-elokuussa kahdessa vuorossa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.

Keräily- ja lastaustoiminnot toteutetaan keskeytyvässä kolmivuorotyössä.

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus mielellään prosessitekniikan alalta sekä kokemusta automatisoidun prosessiteollisuuden valvonta- ja käyttötehtävistä tai sisälogistiikan alalta.  Operaattori toimii osana tiimiä, mutta työ on samalla itsenäistä ja vastuullista. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle modernin ja haastavan työympäristön menestyvässä yrityksessä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen sekä ison yrityksen kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Osa tehtävistä täytetään joulukuun alussa 2019 ja osa tammikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävistä antaa Timo Nikkola, p. 010 242 0302 keskiviikkona 9.10. klo: 09.00-10.30 välillä tai torstaina 17.10. klo: 09.00-10.30 välillä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 20.10.2019 mennessä osoitteeseen careers@fi.aga.com. Otsikoi hakemuksesi joko ”Kaasupullojen käsittely” tai ”Keräily” sen mukaan kumpi tehtävänkuva kiinnostaa sinua enemmän.