(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Olet­ko sinä uusi OPERAATTORIMME?

Haemme kokeneita operaattoreita sekä nykyiseen että tulevaan tuotantolaitokseemme Sotkamoon.

Tehtäväsi liittyvät tuotantoprosessien ohjaamiseen ja ylläpitoon. Vastaat yhdessä tuotannon henkilöstön kanssa laitosten ja tarveaineiden riittävyydestä tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi. Huolehdit laadunvalvonnasta, turvallisesta työympäristöstä, kustannustehokkaasta ajotavasta ja mahdollisesti raportoinnista. Vastaa myös laitosten käytettävyydestä yhdessä kunnossapidon tukitoimien kanssa sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.

Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työntekoon. Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja vähintään 5 vuoden vankkaa kokemusta teollisista tuotantoprosesseista. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus kunnossapidosta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Tule luomaan uraa Euroopan suurimmalla nikkelin tuottajalla!

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Pekka Huovinen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 20.10.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.