(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Vantaan Tikkurilaan

OPERAATTORIA

vastaamaan käyttökeskukseen liitettyjen laitosten etäkäytöstä. Huippumodernista käyttökeskuksesta operoidaan seitsemää voimalaitosta ja useita lämpölaitoksia.

Työhösi kuuluu voima- ja lämpölaitosten sekä kaukolämpöverkkojen operointi ja valvonta. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan asiantuntijoiden, voimalaitospäälliköiden ja laitosten paikallisten käyttäjien kanssa. Työ on kolmivuorotyötä ja edellyttää hyvää paineensietokykyä. Esimiehenäsi toimii käyttökeskuksen päällikkö.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
• sopivaa teknistä koulutusta, esim. Energiatekniikan insinööri (AMK) tai vastaava
• voima- ja lämpölaitosten käyttökokemusta
• kokemusta kaukolämpöverkkojen käytöstä
• voimalaitosprosessien hyvää tuntemusta
• lämpöteknistä osaamista
• valmiutta 3-vuorotyöskentelyyn

Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operation Center Ville Koikkalainen, puh. 040 526 3638.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.6.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.