(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamon Tuotantoon

Operaattoreita

Operaattorina öljynjalostamolla huolehdit prosessin valvonnasta sekä monipuolisista operointi- ja kunnonvalvontatehtävistä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa ovat tärkeä osa operaattorin jokapäiväistä työtä, olipa kyse sitten näytteen ottamisesta, pumpun vaihdosta, huoltotyön valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista.

Operaattorin ammattitaito koostuu erilaisten ilmiöiden, laitteiden ja yksikköprosessien ymmärtämisestä. Tavoitteena on hallita laajoja prosessikokonaisuuksia. Olethan valmis pitkäjänteiseen ammattitaidon, osaamisen ja itsesi kehittämiseen.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä

  • Prosessialan perus- tai AMK-tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus tekniseltä alalta
  • Hyvät fyysiset valmiudet toimia kentällä ja ohjaamossa monipuolisissa työtehtävissä
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Hyviä valmiuksia työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2019 asti.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä vuoropäällikkö Janne Lanttoon, p. 050 458 3948, 
to 15.11 klo 13-14 tai to 22.11 klo 13-14.

Hakuaika päättyy 30.11.2018. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti jo viikolle 48.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.