(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Schaefer Kalk Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Tehtävässä aiemmin toimineen henkilön siirryttyä talon sisällä uusiin tehtäviin haemme

Operaattoria PCC-laitokselle

Tehtäviisi kuuluvat Kuusankosken tehtaan sähköisen ja mekaanisen kunnossapidon tehtävät. Lisäksi olet tärkeässä roolissa PCC-prosessin ohjaamisessa. Olet operaattorina mukana osana vastaamassa PCC-laitoksen kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta ja operoinnista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja pääsääntöisesti päivätyö (tam 15).

Arvostamme hyvää paineensietokykyä, joustavuutta, kehittymiskykyä sekä halua kasvaa ja kykyä sitoutua tehtävään. Joustavuuden merkitys korostuu etenkin työajoissa, koska työnkuvaan kuuluu paljolti myös vuoro-operaattoreiden lomitukset ja tuuraukset.

Olet etsimämme henkilö, jos olet vähintään ammattiopistotasoinen sähkö- tai automaatioalan ammattilainen. Muutaman vuoden työkokemus on ehdottomasti eduksi, mutta kehittymiskelpoisena yksilönä voit olla myös vastavalmistunut.

Mekaanisen kunnossapidon osaaminen katsotaan hakijan eduksi.

Työsi on mielenkiintoinen ja monipuolinen kokonaisuus päivittäistä kunnossapitoa ja prosessin ohjausta. Sinulla on valmiudet kehittyä työtehtävien mukana ja olet kiinnostunut oppimaan uutta

Tässä on loistava mahdollisuus työskennellä paikallisesti kansainvälisessä yrityksessä.

Tehtävässä saat tärkeän ja monipuolisen roolin tehdaskokonaisuudessa. Olet hyvä ja sitoutuva tyyppi, joka kantaa vastuunsa ja pystyy työskentelemään yhdessä tiimin kanssa ja tarvittaessa yksinkin.

Kansainvälisessä yrityksessä työskentely edellyttää Suomen kielen lisäksi kohtalaista luettua ja kirjoitettua englanninkielen taitoa.

Palkkaus on paperiteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Hae tehtävään 25.11.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa perjantaisin klo 13-14 Schaefer Kalk Finland Oy:n tehdaspäällikkö Jani Katajala puh. 0405813407.