(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotyövalmista operaattoria uuden tuotantolinjan testiajoon ja laitteiston operointiin.

Haemme teollisuuden asiakkaallemme operaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen, uuden massavalmistuslinjan koe- sekä ylösajoon. Hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tuotannolliset tehtävät, sekä laadun- ja tuotantokoneiden valvonta. Toimitilat sijaitsevat Länsi-Helsingissä, työtä tehdään siistissä ja modernissa ympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan myös tuotannon toimintaan. Työvuorosi ovat kaksivuorossa 7-15:00 ja 14-22:00 vuoroviikoin. Tulevaisuudessa toivomme myös valmiutta kolmivuorotyöhön.

Mikäli olet kiinnostunut uusista teknologioista, olet omatoiminen ja hoidat työsi huolella sekä tarkkuudella, olet etsimämme henkilö. Työssäsi pääset oppimaan erilaisia työtehtäviä ja työpisteetkin voivat työsuhteen aikana vaihdella. Aiempi kokemus tuotantolaitteista nähdään eduksi mutta ei ole välttämätöntä, työtehtäviin perehdytetään asianmukaisesti asiakasyrityksemme toimesta. Suoritettava työ on puhdastilatyötä. Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kiinnostavien tuotteiden parissa.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemus tai kysy lisätietoja Kim Toivoselta, puh. 050 594 2521. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.