(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Logistiikka-toiminnon Satamat ja terminaalit -yksikköön kuuluvat terminaalit ja satamat. Terminaalien tehtävänä on tuottaa ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun huomioivia asiakaslähtöisiä ja kustannustehokkaita terminaalipalveluita Neste Oyj:n ja sen asiakkaiden tarpeisiin sekä vastata hoidossa olevien hoitovarastojen toiminnasta.

Tornion terminaali on Suomen pohjoisin nestekaasun jakeluterminaali. Terminaalilla vastaanotetaan, varastoidaan ja jaetaan propaania teollisuuden tarpeisiin.  Kemin terminaali on Suomen pohjoisin polttonesteiden jakeluterminaali. Terminaalilla vastaanotetaan, varastoidaan ja jaetaan polttoaineita teollisuuden, liikenteen ja yksityisiin tarpeisiin. 

Etsimme Kemin ja Tornion terminaaleille vakituiseen työsuhteeseen

Operaattoria

Operaattorin tehtäviin kuuluvat kenttä- ja laivausoperointi, tarkastus- ja valvontatehtävät sekä korjaava ja ennakoiva kunnossapito.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja hyvää turvallisuusasennetta. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Toivomme sinulta kohtuullista englanninkielen taitoa, työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä C–ajokorttia.

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä Nesteen Kemin ja Tornion terminaaleilla.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 24.6.2018.