(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Punkaharjulle putkilaserkoneen operaattoria.

Operaattorin tehtävänä on hoitaa prosessia (ohjelman valinta, materiaalin valinta ja asetusten teko), varmistaa laatua, hoitaa tuotteen pakkausta ja kyydin tilausta sekä huolehtia oman työympäristönsä siisteydestä ja turvallisuudesta.

Hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen antaa esim. metalli- tai konetekniikan koulutus ja /tai kokemus CNC-koneiden käytöstä sekä kuvanlukutaito. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää suunnitelmallisuutta, työvaiheiden huolellista valmistelua ja rauhallista tuottavaa työotetta. Tärkeää on myös into ja motivaatio oppia uutta sekä kyky toimia itsenäisesti osana tiimiä. Pääset työskentelemään nykyaikaisten työvälineiden kanssa, joihin saat myös tarvittavan perehdytyksen.

Työ edellyttää vuorotyövalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme työsopimuksen aluksi RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa yritykseen vakituiseen työhön. Työsuhteissa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelut rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 / mari.laitinen@rtkpalvelu.fi tai rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 / jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.