(Poistunut julkaisusta)

Operaattori
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa.

 

Haemme Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tehtaalle:

Operaattoria esikäsittelylinjalle 

Työ on esikäsittelylinjalla tapahtuvaa lasin käsittelyä, kuten vesileikkuuta uuden teknologian avulla.

 

Tehtäviin valittavilta edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta sekä valmiutta tehdä vuorotyötä. Eduksi on työstökoneiden hallitseminen ja niillä monimuotoisten ja korkealaatuisten kappaleiden työstäminen. Olet siis erityisen tarkka, tehokas ja tuotat huolellista työjälkeä. Omaathan kyvyn itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvistat hyvää tiimihenkeämme.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana menestynyttä yritystä ja asiantuntevaa työyhteisöä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään ja solmimme kanssasi vakituisen työsopimuksen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän avulla. Toimi nopeasti, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen Recright.com-haastattelutyökalun avulla ja videokutsulinkki tulee sähköpostiisi. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Voit osallistua haastatteluun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-15 Henkilöstötalolta Terhi Wallenius p. 0102306525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.