(Poistunut julkaisusta)

Operaattori yötyöhön
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019
Haluatko päästä työskentelemään elektroniikkateollisuuden parissa? Kiinnostaisivatko haasteelliset tuotannontyöntekijän tehtävät laboratorio-olosuhteita muistuttavissa puhdastiloissa?

Haussa on nyt OPERAATTOREITA asiakkaallemme arjen yövuorotyöhön Vantaan Martinlaaksoon.

Työssäsi operaattorina olet mukana komponenttien valmistusprosessissa. Työ pitää sisällään mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, tietojenkäsittelyä sekä mikroskooppitarkistusta. Tehtävä vaatiikin sorminäppäryyttä, intoa käyttää esim. erilaisia koneita ja mikroskooppia sekä kiinnostusta työskennellä puhdastilassa. Työllistyt tehtävässä suoraan asiakasyrityksellemme.

Tehtävässä työskentelet yötyössä maanantaista perjantaihin klo 22.30-6.45. Työviikko alkaa sunnuntaina illalla ja päättyy perjantaiaamuna.

On hienoa, jos olet tehnyt aiemminkin yötöitä ja työskennellyt tuotantotehtävissä. Arvostamme, jos sinulla on teknisen alan koulutus, mutta tärkeimpiä operaattorin ominaisuuksia ovat kuitenkin halu oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti, oma-aloitteisuus sekä kyky työskennellä kiireessäkin. Olet rauhallinen, tarkka ja viihdyt myös rutiininomaisissa tehtävissä. Tässä tehtävässä tarvitaan myös hyvää lähi- ja värinäköä sekä sorminäppäryyttä.

Asiakkaallamme on tarjolla oppimismahdollisuuksia, kannustava ja kehitysehdotuksia arvostava ilmapiiri. Asiakkaamme on myös työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtiva työnantaja. Saatkin työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Oletko halukas kouluttautumaan uuteen tehtävään, jaksat pitkäjänteistä työtä ja haluat sitoutua pitkäksi aikaa? Mikäli vastasit kyllä, niin täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 23.1.2019. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Vilppu Hyppölä, puh. 050 411 7688.