(Poistunut julkaisusta)

Operaattori tarkkuutta vaativiin tehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Herättääkö ajatus antureiden ja komponenttien parissa työskentelystä sinussa mielenkiintoa? Luonnistuuko sinulta mikroskooppisen tarkka työskentely ja olet kiinnostunut hyvinvointia sekä turvallisuutta edistävien tuotteiden valmistuksesta?

Mistä on kyse?

Etsimme asiakkaallemme tuotannon operaattoreita vakituiseen työsuhteeseen arkisin tehtävään 2-vuoroon sekä yövuoroon. Työajat 2-vuorossa ovat vuoroviikoin klo 6:30 - 14:45 ja 14:30 - 22:45, yövuorossa töitä tehdään klo 22:30 - 6:45. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Vantaalla. Tehtävässä aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme suunnittelee ja valmistaa omaan ainutlaatuiseen huipputeknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita. Yritys on globaali markkinajohtaja muun muassa ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa, ja sen asiakkaat ovat oman alansa johtavia suuryrityksiä.

Mitä kuuluu työnkuvaasi?

Työtehtävät sisältävät muun muassa automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, käsin tehtäviä työvaiheita, mikroskooppitöitä sekä mittaustulosten raportointia. Tuotteissa korkea laatu on erittäin tärkeää ja operaattorit ovat avainasemassa laadun varmistajina. Työskentelet puhtaassa tilassa tuotannon monipuolisissa tehtävissä, joissa jokainen yksilö on tärkeä osa tiimiä ja tuotantoketjua.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulta odotamme tarkkuutta, pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä noudattaa työohjeita pilkuntarkasti. Myös logiikan taju sekä erilaisia laitteita ja kemikaaleja pelkäämätön asenne ovat operaattorille tärkeitä ominaisuuksia. Omaat hyvät tiimityötaidot, puhut sujuvaa suomen kieltä ja hallitset myös perustason englannin kielen. Aikaisempi työkokemus valmistavan teollisuuden työtehtävistä ja teknisen alan ammattikoulutus katsotaan eduksi. Kaikki operaattorit koulutetaan tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin aito mielenkiinto tehtävää kohtaan, valmius oppia uutta sekä halu sitoutua työhön pitkäksi aikaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön tekniikan alalla huipputuotteiden parissa vakituisessa työsuhteessa. Työntekijöistä pidetään myös huolta työterveyshuollon, oman kuntosalin ja henkilöstöravintolan avulla. Sinun on myös mahdollisuus valita itsellesi parhaiten sopiva vuoro 2-vuoron ja yövuoron välillä. Ilmoitathan hakemuksessa suosikkivuorosi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi