Operaattori Raaheen
Air Liquide Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko huolellinen, analyyttinen ja tekniikasta kiinnostunut? Omaatko hyvän turvallisuusasenteen? 

Etsimme ‘Large industry’ tuotantolaitoksillemme Raaheen operaattoria, joka haluaa työskennellä tuotannon operointien parissa keskusohjaamossamme. Air Liquidella tuotamme happea, typpeä ja argonia vuoden jokaisena päivänä ympäri vuoden. Valmistamamme kaasut ovat tärkeitä asiakkaillemme, joten sinun tehtäväsi on varmistaa, että tuotteemme valmistuvat asetettujen tavoitteiden ja laatuvaatimusten mukaisesti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? 

Hae jo tänään!

Sinun työtehtäväsi ja vastuusi

Raahessa sijaitsee kolme ASU (Air separation unit) laitosta, jotka muodostavat Air Liquiden suurimman tuotantolaitoksen Pohjoismaissa. Lisäksi keskusvalmomostamme käsin ohjaamme etänä Oulun, Kittilän, Kokkolan ja juuri valmistumassa olevaa Sotkamon happilaitostamme. Monitoroimme samasta ohjaamosta lisäksi laitoksiamme Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta. Tehtävässä tulet olemaan osana kahden hengen tiimiä, joka työskentelee keskeytymättömässä 12h työvuorossa. 

Operaattorina optimoit, ohjaat ja seuraat laitostemme toimintaa automaatiojärjestelmistä sekä varmistat osaltasi turvallisen tuotannon toiminnan ja pyrit ennakoimaan mahdollisesti ei toivotut tapahtumat tuotannolle. Lisäksi tehtäviin kuuluvat kentältä suoritettavat tuotannolliset työt pienten kunnossapitoon liittyvien tehtävien lisäksi. Siisteyden ja järjetyksen ylläpitämiseksi tunnet 5S menettelyt ja tarvittaessa olet valmis kehittämään näitä osa-alueita. 

Systemaattisen perehdyttämisjakson jälkeen, ja kun tunnet, että olet valmis tarttumaan haasteeseen operaattorin roolissasi, voit toimia osana tiimiä etäpaikkakunnillamme laitosten huoltoseisakkeihin liittyvissä tehtävissä,  joten operaattoreiltamme edellytetään matkustusvalmiutta.

Me emme odota, että olet alan asiantuntija, mutta sinusta voi kehittyä sellainen. Air Liquide on johtava toimija alallaan, joten perehdytämme toimintaan alallamme kattavasti ja tarjoamme mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen mielenkiinnosta riippuen.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, että ajat turvallisen toiminnan kaiken edelle ja olet kiinnostunut tekniikasta ja tuotannollisesta toiminnasta jatkuvatoimisessa prosessiteollisuudessa. Sinulla on teknisen alan koulutus vähintään prosessiteollisuuden tai muun tekniikan alalta. Valmiudet työelämään olet saanut esimerkiksi ammatillisen oppilaitoksen tutkinnosta. Eduksesi katsotaan, jos olet jo työskennellyt operaattorin tehtävissä teollisuuden alalla. 

Henkilönä olet analyyttinen ja pystyt keskittymään pitkiäkin aikoja tehtävässäsi riippumatta siitä, onko työpäiväsi hektinen tai rauhallista tuotannon parametrien tarkkailua. Omaat myös kyvyn tehdä päätöksiä paineenalaisessa tilanteessa.

Tuotannon tiimissä toimiaksesi olet henkilönä luotettava tiimipeluri, etkä pelkää tarttua haasteeseen. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja et kaihda kysyä tukea, jos sitä koet tarvitsevasi. Sopivasti huumorintajua työpäivään kuuluu myös tiimihenkeemme. 

Jos et ole käyttänyt aikaisemmin trukkia, tulemme antamaan sen käyttöön perehdytyksen pienissä määrin tehtäviin tavaroiden vastaanottoon ja lastaamiseen. Google työkalujen hallinnan (Gmail, Sheet, jne.) luemme myös eduksesi. Koska monitoroimme laitoksiamme myös muista Pohjoismaista, tulee sinun pystyä tarvittaessa kommunikoimaan englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Englanninkielen taitosi ei kuitenkaan tarvitse olla täydellistä.

Lisätiedot

Operaattorin tehtävä sijaitsee Raahessa SSAB:n teollisuusalueella ja tehtävässä työskennellään 12h vuorotyössä neljän päivän aamu- ja yövuorojaksoissa, joita seuraa kuusi vapaavuoroa. Raportoit ASU tuotantopäällikkö Juha Björkbackalle. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Juha Björkbacka, +358504099323. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja liittymään osaksi huippujoukkuetta? Jätä hakemys englanniksi tai suomeksi viimeistään 7. maaliskuuta. Hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä, joten avoin paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Jätä hakemuksesi jo tänään! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot