Operaattori Paperiteknologiakeskukseen (oppisopimus, 4 paikkaa)
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haluatko oppia koelaitoksen operaattoriksi ja saada itsellesi uuden ammatin? Haluatko oppia tekemällä ja käytännön kautta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tuleva Paperiteknologiakeskuksen moniosaaja.

Paperiteknologiakeskuksessa on kaksi koepaperikonetta, joilla tuotamme tutkimustuloksia asiakkaillemme sekä Valmetin tuotekehityksen tarpeisiin. Tiimiimme kuuluu 12 rautaista ammattilaista, jotka vastaavat koeajoista, koekoneiden konseptimuutoksista ja kunnossapidosta.

Haemme nyt Jyväskylän Paperiteknologiakeskukseen oppisopimusopiskelijoita keväällä 2022 alkavaan kaksivuotiseen koulutukseen. Opiskelu pitää sisällään sekä työssäoppimista että teoriaopintoja ja kaikki oppiminen tapahtuu koelaitoksellamme. Koulutuksen jälkeen sinulla on aiemmasta tutkinnostasi riippuen joko prosessiteollisuuden, sähkö- ja automaatioalan tai kone- ja tuotantotekniikan ammattitutkinto. Työaikamuoto on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta työtehtävästä riippuen tarvittaessa valmiutta myös keskeytyvään kaksivuorotyöhön.


Toivomme sinulta


Sinulla on jo suoritettuna ammattitutkinto joltain seuraavista aloista: prosessiteollisuudesta, sähkö- ja automaatiotekniikasta tai kone- ja metallitekniikasta. Lisäksi sinulla on tutkintoasi vastaavaa työkokemusta 2-3 vuotta. Odotamme sinulta tarkkuutta, joustavuutta sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteista otetta työntekoon, turvallisuusajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Opiskelu tapahtuu työsuhteessa ja saat sen ajalta teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Paperiteknologiakeskukseen vakituiseen työsuhteeseen.


Lisätietoja


Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa Paperiteknologiakeskuksen päällikkö Paula Kittelä p. 050 3713 807 tiistaina 23.11.2021 klo 9.30 – 11.00, tiistaina 30.11. klo 9.30-11.00 ja tiistaina 7.12. klo 12.30 - 14.00. Laita hakemuksesi 8.12. mennessä. 


Valmet Rautpohjan esittelyvideo löytyy täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI


Valmet on savuton työpaikka.


Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot