(Poistunut julkaisusta)

Operaattori pakkaustehtäviin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme Satatuote Oy:lle Raumalle operaattoria äitiysloman sijaiseksi pakkaustehtäviin

Oletko hyvällä asenteella varustettu, näppärä tiimipelaaja? Onko sinulla valmius tehdä kolmivuorotyötä, jossa viikonloput ovat vapaita?  Jos vastasit myöntävästi em. kysymyksiin, niin ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää.

Tuomas Kaukomies                                           tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi                                                                 044 412 4366

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.