(Poistunut julkaisusta)

Operaattori, osa-aikainen, Oulu
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme operaattoria osa-aikaiseen ja kahden kuukauden määräaikaiseen tehtävään Ouluun. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkosopimukselle määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävän viikkotuntimäärä on minimissään 5h, ja tarpeen vaatiessa suurempi, maksimissaan 37,5 h/vko. 

Operaattorina tehtäväsi tulee keskittymään puhdastiloissa tapahtuvaan elektroniikkalaitteiden kokoonpanoon. Lisäksi tehtävään sisältyy tilausten syöttämistä tietojärjestelmiin sekä varastotyöskentelyä, tavaran pakkaamista ja noutamista varastosta. Tehtävässä menestymiseen riittää kyky työskennellä tiimissä sekä järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen työskentelyote. Ymmärrys elektroniikasta ja mahdollinen kokemus elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta nähdään hyvänä lisänä tehtävässä. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintoje oheen tehtäväksi osa-aikaiseksi työksi.


Pääasialliset tehtävät

  • Elektroniikkalaitteiden kokoonpano
  • Tilausten syöttäminen tietojärjestelmiin
  • Varastotyöskentely

Odotamme sinulta

  • Huolellista, järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Kykyä työskennellä tiimissä
  • Ymmärrys elektroniikasta nähdään eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä opintojen ohessa joustavassa osa-aika työssä
  • Kansainvälisen yrityskulttuurin ja työilmapiirin
  • Mahdollisuus oppia uusia asioita ja kehittyä urallasi


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.12.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com, 044 5440 425). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!