(Poistunut julkaisusta)

Operaattori metalliteollisuuteen
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme kahta työntekijää pitkäkestoisiin työsuhteeseen tuotannon puristamoon sähkölevyvalmistukseen. Tärkeintä on halu ja asenne tehdä töitä ja mahdollisuus sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen kahta opraattoria isojen teollisuuskoneiden osavalmistukseen puristamoon.

Työtehtävät keskittyvät isojen sähkölevyjen valmistukseen puoliautomaattikoneilla puristamossa. Työt sisältävät asetuksien tekemistä, laadunvalvontaa ja pienimuotoisia konehuoltoja. Hakijalta toivomme trukilla ajotaitoa. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään alussa kahdessa vuorossa ja myöhemmin kolmessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuoliset operaattorin tehtävät ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa suomen kielellä.

Toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 3-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.