(Poistunut julkaisusta)

Operaattori (Kesätyö)
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme asiakkaallemme operaattoreita (2-3kpl) kesätöihin 4.5 alkaen ja työt jatkuvat syyskuulle sopimuksen mukaan. Kyseessä on suorarekrytointi. 

Hakijalta odotamme reipasta ja tarkaa työskentelyotetta sekä joustavaa asennetta. Eduksi katsomme mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuudesta tai olet alan opiskelija. Työturvakortti tulisi myös olla suoritettuna. 

Jatkuvaan vuorotyöhön (12 h):

Tehtävät keskittyvät lopputuotteen lastaukseen sekä lähettämiseen liittyviin toimiin ja käsittävät mm. lastausaseman itsenäistä hoitamista, rahtiasiakirjojen täyttämistä sekä tuotetietojen syöttämistä lastaustietojärjestelmään. Tuotekonttien siirtämisessä käytetään siihen erityisesti soveltuvaa ns. vetomestaria. Kokemus raskaan kaluston käsittelystä on etu, mutta ei välttämätöntä. Työhön kuuluu myös osallistuminen muihin avustaviin prosessitöihin, erilaisten suodattimien vaihtoa ja pesua sekä prosessista syntyvien jätteiden käsittelyä.

Keskeytymättömään kaksivuorotyöhön (8 h):

Tehtävät keskittyvät laitoksen jätevedenkäsittely-yksikön itsenäiseen hoitamiseen. Operaattorit vastaavat jäteveden käsittelyn lisäksi joidenkin raaka-aineiden vastaanotosta ja purkamisesta, muutamien prosessiliuosten valmistuksesta sekä erilaisten raaka-ainekonttien siirtelystä tehdasalueella.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä ammattitaitoisen tiimin tuen! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian WorkPowerin kotisivujen kautta.

Lisätietoja antaa: Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi