(Poistunut julkaisusta)

Operaattori, kesätyö, St1, Vantaa
St1 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Oletko prosessiteollisuudesta kiinnostunut henkilö, joka viihtyy laitosympäristössä? Kiinnostaisiko sinua työskennellä mielenkiintoisessa tehtävässä tunnetussa energia-alan yhtiössä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme operaattori kesäksi St1 Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme St1:lle operaattoria kesätöihin Vantaalle tai Lahteen. Tehtävä on kokoaikainen, ja tulet työllistymään suoraan St1:lle. Kesätyö alkaa viimeistään huhtikuun aikana ja päättyy elokuun lopussa. 

Operaattorin tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisessa roolissa laitosympäristössä. Olet mukana vastaamassa muun muassa tuotantolaitoksen operoinnista, siisteydestä, järjestyksestä ja raportoinnista. Pääset suorittamaan myös kunnossapidon tehtäviä, valvomaan ulkopuolisia urakoitsijoita ja edistämään turvallisia toimintatapoja. Lisäksi osallistut myös muihin tehtäviin laitoksen sisällä, mutta pääasiallisesti työpäivät koostuvat edellämainituista tehtävistä. Ennen vastuusi lisääntymistä sinut perehdytetään tehtäviisi huolellisesti. Tehtävässä eduksi katsotaan ymmärrystä prosessiteollisuudesta ja alalle soveltuvia opintoja. Työskentelypaikkanasi voi toimia joko laitos Vantaalla tai Lahdessa. 

St1 keskittyy polttoaineiden markkinointiin, öljynjalostukseen ja uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on 1300 St1- ja Shell-jakeluasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä, ja sen palveluksessa on tällä hetkellä kaikkiaan noin 770 henkilöä.

www.st1.fi/
 

Pääasialliset työtehtävät

  • Laitoksen operointi
  • Kunnossapitotyöt, siisteydestä  ja järjestyksestä vastaaminen, raportointi
  • Muut tehtävät laitoksen sisällä

Odotamme sinulta

  • Ymmärrystä prosessiteollisuudesta
  • Soveltuvia opintoja, esimerkiksi kemian alalta tai prosessitekniikasta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
  • Kattavan perehdytyksen ja tilaisuuden kartuttaa osaamistasi laitosympäristössä
  • Mukavat kollegat sekä innostavan ja dynaamisen työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.