Operaattori kaasupullojen käsittelyyn
Oy Linde Gas Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme Linden Riihimäen yksikössä olevalle kaasun täyttölaitokselle määräaikaiseen työsuhteeseen  

Operaattoria

kaasupullojen käsittelyyn sekä täyttölaitteiden käyttöön ja valvontaan. Pullojen käsittely- ja täyttölaitteet edustavat alan kehittyneintä tekniikkaa ja ovat pitkälle automatisoituja.   
 
Täyttölaitoksella työskennellään viikonlopuksi keskeytyvässä kaksi-/ tai kolmivuorotyössä. Työvuorot ovat: aamuvuoro klo. 6:00 – 14:00, iltavuoro klo. 14:00 – 22:00 ja yövuoro 22:00 – 06:00. Nestekaasutäytön puolella työskentelevillä on vain päivä- ja iltavuoro. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.  
 
Tehtävät pitävät sisällään täyttölinjojen käyttöä sekä valvontaa, pullojen lajittelua ja lastausta. 
 
Operaattori toimii osana tiimiä, mutta työ on samalla itsenäistä ja vastuullista. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus trukin kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. 
 
Tarjoamme sinulle modernin ja haastavan työympäristön menestyvässä yrityksessä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Työt voi aloittaa mahdollisimman pian ja työsuhde kestää elokuun 2021 loppuun. Hae pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku sulkeutuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot