Operaattori / Automaation käytönvalvoja
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018Työn kuvaus:
  Etsitkö työpaikkaa tekniikan alalta? Laita hakemusta pian tulemaan! Haemme jatkuvasti operaattoreita ja käytönvalvojia asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle ja Sipooseen. Asiakasyrityksissämme on sekä määräaikaisia että vakituisia tehtäviä säännöllisesti tarjolla.

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta kiinnostusta tekniikkaan ja tekninen koulutustausta on eduksi. Toivomme vastuullista asennoitumista, oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Jotkin työt saattavat olla jonkin verran fyysisiä ja niissä hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työtehtävät ovat tyypillisesti laitteiden, koneiden ja linjastojen valvontaa ja ilmoitusten tekemistä huoltotarpeista. 
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kätevään ja nopeaan tapaan työllistyä, mielenkiintoiset tehtävät sekä hyvän palkan. Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi CV:n kanssa tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14). Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Nhung Doan 0504444496.

Asiakkaan tehtävänimike:  Teollisuustyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1092931
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: VANTAA