(Poistunut julkaisusta)

Operaattori arkiyövuoroon, kesätyö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Oletko kiinnostunut kesätöistä siistissä teollisuusympäristössä? Kiinnostavatko tarkkuutta vaativat tehtävät puhdastilaympäristössä? Mikäli vastauksesi on kyllä, laita hakemuksesi tulemaan välittömästi.

Haemme asiakkaallemme kesätyöntekijöitä elementtivalmistuksen monipuolisiin tehtäviin arkiyövuoroon. Asiakkaamme valmistaa kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita. Se on globaali markkinajohtaja mm. ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa ja sen asiakkaat ovat oman alansa johtavia suuryrityksiä. Työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun asti. Ennen tehtävään valituksi tulemista suoritamme työterveystarkastuksen. Mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi materiaali-, kone- tai kemiantekniikan opiskelijoille. Tärkeintä on aito kiinnostus työtehtäviä kohtaan. Työtehtävät sisältävät mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, käsin tehtäviä työvaiheita, mikroskooppitöitä sekä mittaustulosten raportointia. Tuotteissa korkea laatu on erittäin tärkeää ja operaattorit ovat avainasemassa laadun varmistajina.

Työssä menestymisen edellytyksiä ovat tarkkuus, pitkäjänteisyys ja työohjeiden noudattaminen. Myös logiikan taju sekä erilaisia laitteita ja kemikaaleja pelkäämätön asenne ovat operaattorille tärkeitä ominaisuuksia. Teknisen alan ammattikoulutus ja aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi.

Hakijoilta toivomme tiimityötaitoja, sujuvaa suomen kielen ja perus englannin kielen taitoa. Kaikki operaattorit koulutetaan tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin aito mielenkiinto tehtävää kohtaan, valmius oppia uutta sekä halu sitoutua työhön.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen kesätyöhön tekniikan alalla huipputuotteiden parissa. Alaa opiskelevalle on tietysti hieno mahdollisuus työllistyä oman alan yritykseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa myös hyvät liikuntamahdollisuudet. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytäthän hakemuksesi pian!