(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Etsimme Porvoon jalostamon Tuotantoon

Operaattoreita

määräaikaisiin työsuhteisiin.

Operaattorina öljynjalostamolla huolehdit prosessin valvonnasta sekä monipuolisista operointi- ja kunnonvalvontatehtävistä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa ovat tärkeä osa operaattorin jokapäiväistä työtä, olipa kyse sitten näytteen ottamisesta, pumpun vaihdosta, huoltotyön valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista.

Operaattorin ammattitaito koostuu erilaisten ilmiöiden, laitteiden ja yksikköprosessien ymmärtämisestä. Tavoitteena on hallita laajoja prosessikokonaisuuksia. Olethan valmis pitkäjänteiseen ammattitaidon, osaamisen ja itsesi kehittämiseen.

Odotamme, että omaat fyysiset edellytykset toimia kentällä ja ohjaamossa monipuolisissa operaattorin töissä. Tehtävään vaaditaan prosessialan perus- tai AMK-tutkintoa.
Olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja omaat valmiudet työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumaus-ainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lantto, p. 050 458 3948,
yhteydenotot 18.7. klo 13-14 ja 25.7. klo 13-14.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseen saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 19.8.2018.

Operaattori, Tuotantotyöntekijä, Teollisuus/Tuotanto