(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita Woikoski Oy:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Hae kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijäyritykseen töihin!

Haemme Woikoski Oy:lle Voikosken tuotantolaitokselle OPERAATTOREITA tuotannon ja logistiikan tehtäviin.

Operaattoreiden tehtävänä on vastata tuotantolaitoksen tehokkaasta käytöstä ja prosessien sujuvuudesta. Työ sisältää mm. pullokatsastuksesta vastaamista, kaasunvalmistuksen prosessin eri vaiheiden valvontaa, sisä- ja ulkologistiikkaa sekä muita tuotannon tehtäviä.
Odotamme sinulta
Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja aktiivista asennetta työntekoon. Eduksi luemme aiemman työkokemuksen tekniikan, prosessiteollisuuden tai kemianteollisuuden alalta ja/tai tehtävään soveltuvan teknisen alan ammattitutkinnon. Edellytämme työturvallisuusasioiden tuntemusta ja valmiutta työskennellä eri osastoilla/yksiköissä tuotannon tai logistikan tehtävissä. Pääasiassa työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta odotamme henkilöiltä valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä omien kiinnostusten kohteiden ja taitojen mukaan. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, hae tehtävään viipymättä täyttämällä hakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos jo olet hakijana VMP:llä, klikkaa tehtävä kiinnostavaksi ja ota yhteyttä toimistollemme, puh. (05) 535 4344, tietojesi päivittämiseksi. Täytämme työpaikat soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
12kk, mahdollisuus vakinaistumiseen
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 0504146369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.02.2020 mennessä.