(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita viikonlopun yötyöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Kiinnostaako sinua tarkkuutta vaativa työ mielenkiintoisessa työympäristössä? Haluatko päästä työskentelemään elektroniikkateollisuuden parissa? Voisiko tämä työpaikka olla silloin sinua varten?

Etsimme nyt OPERAATTOREITA asiakkaallemme viikonloppuvuoroon Vantaan Martinlaaksoon.

Työssäsi operaattorina olet mukana komponenttien valmistusprosessissa. Työ pitää sisällään mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, tietojenkäsittelyä sekä mikroskooppitarkistusta. Tehtävä vaatiikin sorminäppäryyttä, intoa käyttää esim. erilaisia koneita ja mikroskooppia sekä kiinnostusta työskennellä puhdastilassa. Työllistyt tehtävässä suoraan asiakasyrityksellemme.

Tehtävässä työskentelet viikonloppuisin
- yötyössä (pe ja la vuoron aloitukset) klo 22.30–10.45.

On hienoa, jos olet tehnyt aiemminkin yötöitä ja työskennellyt tuotantotehtävissä. Arvostamme, jos sinulla on teknisen alan koulutus, mutta tärkeimpiä operaattorin ominaisuuksia ovat kuitenkin halu oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti, oma-aloitteisuus sekä kyky työskennellä kiireessäkin. Olet rauhallinen, tarkka ja viihdyt myös rutiininomaisissa tehtävissä. Tässä tehtävässä tarvitaan myös hyvää lähi- ja värinäköä sekä sorminäppäryyttä.

Asiakkaallamme on tarjolla oppimismahdollisuuksia, kannustava ja kehitysehdotuksia arvostava ilmapiiri. Asiakkaamme on myös työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtiva työnantaja. Saatkin työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Oletko halukas kouluttautumaan uuteen tehtävään, jaksat pitkäjänteistä työtä ja haluat sitoutua pitkäksi aikaa? Mikäli vastasit kyllä, niin täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Personalhuset Staffing Groupin Vilppu Hyppölä, puh. 050 411 7688.

Personalhuset on pohjoismainen henkilöstöalan asiantuntija. Me haluamme olla alamme näkyvin ja innovatiivisin toimija. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti mm. rekrytointipalveluita, henkilöstövuokrausta sekä konsultointia ja muutosvalmennusta. Työnhakijoille tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden päästä uralla eteenpäin ja kehittää itseään. www.personalhuset.fi