(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita tuotantoon
EVRY Card Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaan tuotantoyksikköömme henkilöitä, joista koulutamme operaattoreita ja tarjoamme myöhemmin mahdollisuuden kykyjen mukaan kasvaa myös muihin rooleihin, esimerkiksi vuorovastaavan tehtäviin. Työtehtävät liittyvät maksukorttien yksilöintiin ja pakkaukseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää työmotivaatiota ja asennetta, tarkkuus ja laatu korostuvat työssämme. Tekniset perusvalmiudet ja kokemus tuotantotyöstä ovat eduksi, mutta ei välttämättömiä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen. Turvallisuusvaatimuksiemme vuoksi oletamme, että olet täysi-ikäinen ja taustaltasi nuhteeton.

Työskentelemme osin vuoroissa ma-pe klo 6 – 22 välisenä aikana. Työsopimus on aluksi määräaikainen, mutta hyvin suoriutuvilla työntekijöillä on mahdollisuus jatkossa pitkään työsuhteeseen.

Tarjoamme siistin työympäristön mukavassa porukassa, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä konsernia. Työsuhteessa noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Työpaikkoja voi hakea heti, palkkaamme henkilöitä välittömästi, kun sopivia henkilöitä löydämme.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jani.nurmi@taitajantie.fi, viestin otsikoksi ”EVRY/työnhaku”.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jani Nurmi, jani.nurmi@taitajantie.fi, 040 687 7775