Operaattoreita tuotantoon
EVRY Card Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaan tuotantoyksikköömme henkilöitä, joista koulutamme operaattoreita ja tarjoamme myöhemmin mahdollisuuden kykyjen mukaan kasvaa myös työnjohto- tai vuorovastaavan tehtäviin. Työtehtävät liittyvät maksukorttien yksilöintiin ja pakkaukseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää työmotivaatiota ja asennetta, tarkkuus ja laatu korostuvat työssämme. Tekniset perusvalmiudet ja kokemus tuotantotyöstä ovat eduksi, mutta ei välttämättömiä, koska tarjoamme kattavan perehdytyksen. Turvallisuusvaatimuksiemme vuoksi oletamme, että olet täysi-ikäinen ja taustaltasi nuhteeton.

Työskentelemme osin vuoroissa ma-pe klo 6 – 22 välisenä aikana. Työsopimus on aluksi määräaikainen, mutta hyvin suoriutuvilla työntekijöillä on mahdollisuus jatkossa pitkään työsuhteeseen.

Tarjoamme siistin työympäristön mukavassa porukassa, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä konsernia. Työsuhteessa sovellamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Työpaikkoja voi hakea heti, palkkaamme henkilöitä välittömästi, kun sopivia henkilöitä löydämme.

Hakemukset viimeistään 10.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tero.veijonen@evry.com , viestin otsikoksi ”Tuotanto/työnhaku”.

Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse arkisin klo 9-12 tai mieluiten sähköpostitse:

Tero Veijonen, tero.veijonen@evry.com , 045 1278433

Harry Rouhiainen, harry.rouhiainen@evry.com , 050 3008382

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249289
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Harry Rouhiainen, harry.rouhiainen@evry.com , 050 3008382 tai Tero Veijonen, tero.veijonen@evry.com , 045 1278433