(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita teollisuuteen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Oletko halukas työskentelemään ja kehittämään osaamistasi teollisuuden tuotantotehtävissä?

Barona Teollisuus Oy etsii asiakasyrityksiinsä teollisuuden operaattoreita tuotantoon pääkaupunkiseudulle.

Operaattorina varmistat tuotteiden laadun ja etenemisen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työhösi kuuluu muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. On mahdollista, että työtä tehdään puhdastiloissa, joissa suojaudutaan erityisillä suojavarusteilla.

Meillä työllistyt joko vakituiseen työsuhteeseen tai pitkäkestoiseen määräaikaisuuteen, jonka jälkeen töiden jatkuminen on mahdollista. Työvuorosi ovat säännöllisiä, ja niiden mallit vaihtelevat päivätyöstä, 2- tai 3-vuoroihin, asiakasyrityksestä riippuen.

Saat työhösi kattavan koulutuksen, joten sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta tai koulutusta alalta. Kiinnostus ja aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta ovat kuitenkin eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös missä vuorossa haluaisit työskennellä. Lisätietoja mahdollisista operaattoreiden tehtävistä antaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi puh. 050 4548948.