(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita Rauman sahalle
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus Metsässä!

 

Metsä Fibre rakentaa Raumalle maailman moderneimman ja Suomen suurimman sahan, joka käynnistyy vuoden 2022 loppupuolella. Saha tulee olemaan täysin uudenlainen yksikkö sekä teknologialtaan että työskentelymalliltaan. 

 

Haemme nyt 


OPERAATTOREITA

uuden sukupolven sahalle Raumalle.

Hae valmennusohjelmaan

Rauman sahan operaattoreille rakennettu valmennusohjelma käynnistyy toukokuussa 2021 ja kestää noin vuoden. Ohjelman sisältö räätälöidään jokaiselle valmennusohjelmaan valittavalle henkilölle aikaisemman koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Valmennuksen aikana olet työsuhteessa ja työskentelet monipuolisesti eri tehtävissä Metsä Fibren sahalla Kyrössä, Lappeenrannassa, Merikarvialla, Rengossa tai Vilppulassa ennen siirtymistäsi Rauman sahalle vuonna 2022.

Mitä odotamme sinulta? 

Haemme henkilöitä, joilla on 

  • halua olla mukana ainutlaatuisessa projektissa ja työskennellä maailman moderneimmalla sahalla
  • kiinnostusta uuteen teknologiaan ja uuden oppimiseen
  • motivaatiota tehdä vastuullisia töitä yhdessä

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi saha-alalta tai puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan alalta. Sahan työtehtävät sopivat hyvin myös sinulle, joka olet juuri päättänyt tekniikan tai metsätalouden opintosi. Olet valmis vuorotyöhön sekä työskentelemään toisella paikkakunnalla ennen Rauman sahan valmistumista. 

Kiinnostuitko?

Lue lisää sivuiltamme www.metsafibre.com/raumansahalle.

Rekrytointikumppanimme Barona huolehtii rekrytointiprosessista kanssamme, joten hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit soittaa Baronan seniorikonsultti Pilvi Ruohoselle (p. 040 689 1184 ) maanantaista 7.12. alkaen. Rauman sahan tehdaspäällikkö Liisa-Maija Perävainio (p. 040 510 3304) kertoo puolestaan mielellään lisää sahan tehtävistä ja valmennusohjelmasta. Liisa-Maijan tavoitat parhaiten 10.12., 16.12., 6.1 ja 17.1 klo 13-16. 

Miten haet?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 17.1.2021. Menestystä hakuun!