(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita painoteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Haluaisitko työskennellä korkean teknologian tuotteiden parissa? Kiinnostaako tarkkuutta vaativa työ vaihtuvassa kolmivuorotyössä?

Etsimme OPERAATTOREITA asiakkaamme tuotantotiloihin Vantaan Martinlaaksoon.

Työtehtäväsi sijoittuvat painotuotteiden valmistuslinjastoille, joissa tuotteet menevät monien eri yksilöllisten työvaiheiden kautta aina lopputarkastukseen asti. Työtä tehdään puhdastiloissa ja työtehtäviä ovat esimerkiksi laminointi, stanssaus/leikkaus, lajittelu, kasaus, sidonta ja laadunvarmistus. Työtä tehdään 3-vuorotyönä 6-14, 14-22 ja 22-06 vuoroissa.

Toivomme sinulta kokemusta tuotannon työtehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Muukin tekninen tausta on varmasti eduksi tässä työssä, sillä työssä on paljon erilaisten tuotantokoneiden käyttöä. Ripeys ja positiivinen asenne ovat ehdottomasti plussaa!

Edellytämme sinulta tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteritaustaa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valitulle tehdäänkin värinäkötesti ja suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, jossa palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, lisistä sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta. Tehtävä on alkuun määräaikainen ainakin heinäkuun loppuun, mahdollisesti 31.12.2020 asti. Määräaikaisuuden jälkeen myös jatko on mahdollinen joko meidän kauttamme tai suoraan asiakasyrityksessämme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään 23.2.2020. Voit myös soittaa henkilöstökonsultillemme Millalle ja kysellä lisää, p. 050 411 7688.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.