Operaattoreita Okmeticille
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haluatko vihdoinkin löytää kokoaikaisen ja vakituisen työn? Viihdytkö tuotantoympäristössä, ja vuorotyö on sinulle ehkä jo entuudestaan tuttua? Nyt kannattaa lukea eteenpäin!

Vantaan Koivuhaassa sijaitseva Okmetic valmistaa piikiekkoja erilaisten antureiden, erillispuolijohteiden ja analogiapiirien tuotantoon korkean teknologian teollisuusympäristössä. Kasvun myötä haemme nyt OPERAATTOREITA kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Työskentelet 12 tunnin työvuorojärjestelmällä siten, että syklissä on 2 aamuvuoroa (klo 07-19), sitten välivapaa ja 2 yövuoroa (klo 19-07), jonka jälkeen on 5 vapaapäivää. Aikaisempi kokemus vuorotyöstä ja pitkistä työvuoroista helpottaa työvuoromalliin sopeutumista.

Tässä tehtävässä tarvittavista taidoista korostuvat tarkkuus, vastuuntunto sekä kyky tehdä töitä järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Erityisesti aiempi kokemus tuotanto-/tehdasympäristöstä katsotaan eduksesi. Koneita on työtilassa useita, joten ethän kaihda työskentelyä niiden parissa. Myös alanvaihtajat ovat tervetulleita, joten rohkeasti vaan hakemusta tulemaan!

Okmeticilla panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen, joten osaamisesi pysyy varmasti ajan tasalla. Okmeticilla on myös ymmärretty liikunnan tärkeys melko staattisen työn vastapainoksi, joten erilaisia liikuntaetuja on myös tarjolla. Okmeticilla on pitkiä työsuhteita, mikä sekin kertoo paljon työssä viihtymisestä.
Tutustu Okmeticin uratarinoihin tämän linkin takaa: https://www.okmetic.com/fi/tyopaikat/uratarinat

Oletko etsimämme timantti? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Ensivaiheen haastattelut pidetään etäyhteyden avulla (esim. Teams). Tämän jälkeen mahdollinen jatkohaastattelu on asiakkaalla. Työllistyt suoraan Okmeticin kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nea Räsänen, p. 050 373 3611, nea.rasanen@personalhuset.fi Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tarkempi haastatteluaika!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527866
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa