(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita Okmeticille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Oletko miettinyt, että tämä syksy voisi tuoda mukanaan täysin uusia tuulia työurallesi? Haluatko mukaan työporukkaan, missä on hyvä tekemisen meininki? Meillä voisi olla Sinulle duuni!

Vantaan Koivuhaassa sijaitseva Okmetic valmistaa piikiekkoja erilaisten antureiden, erillispuolijohteiden ja analogiapiirien tuotantoon korkean teknologian teollisuusympäristössä. Kasvun myötä haemme nyt OPERAATTOREITA kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Työtä tehdään 12 tunnin työvuorojärjestelmällä siten, että syklissä on 2 aamuvuoroa, sitten välivapaa ja 2 yövuoroa, jonka jälkeen on 5 vapaapäivää. Aikaisempi kokemus vuorotyöstä katsotaan eduksesi.

Tässä tehtävässä tarvittavista taidoista korostuvat tarkkuus, vastuuntunto sekä kyky tehdä töitä järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Jos olet työskennellyt vuorotyössä tai teollisuusympäristössä aiemmin, on työhön sopeutuminen varmasti helpompaa. Koneita on työtilassa useita, joten ethän kaihda työskentelyä niiden parissa. Ympäristönä on puhdastila, joka edellyttää myös siihen vaadittavan työvaatetuksen käyttöä.

Okmeticilla panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen, joten osaamisesi pysyy varmasti ajan tasalla. Okmeticilla on myös ymmärretty liikunnan tärkeys melko staattisen työn vastapainoksi, joten erilaisia liikuntaetuja on myös tarjolla. Okmeticilla viihdytään pitkään, mikä sekin kertoo paljon työssä viihtymisestä.

Tutustu Okmeticin uratarinoihin tämän linkin takaa: https://www.okmetic.com/fi/tyopaikat/uratarinat

Oletko etsimämme timantti? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä voit laittaa viestiä Millalle, milla.vettenranta@personalhuset.fi tai soittaa p. 050 411 7688. Ensivaiheen haastattelut pidetään etäyhteyden avulla (esim. Teams). Tämän jälkeen mahdollinen jatkohaastattelu on asiakkaalla. Työllistyt suoraan Okmeticin kirjoille.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä