(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita Okmeticille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Oletko miettinyt, että vuosi 2020 voisi tuoda mukanaan täysin uusia tuulia työurallesi? Haluatko mukaan työporukkaan, missä on hyvä tekemisen meininki? Meillä voisi olla Sinulle duuni!

Vantaan Koivuhaassa sijaitseva Okmetic valmistaa piikiekkoja erilaisten antureiden, erillispuolijohteiden ja analogiapiirien tuotantoon korkean teknologian teollisuusympäristössä. Kasvun myötä haemme nyt OPERAATTOREITA kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Työtä tehdään 12 tunnin työvuorojärjestelmällä siten, että syklissä on 2 aamuvuoroa, sitten välivapaa ja 2 yövuoroa, jonka jälkeen on 5 vapaapäivää. Okmeticilla on käytössä myös 3-vuoro sykli, jossa noudatetaan lyhyttä kiertoa (AA II YY VVVV).

Tässä tehtävässä tarvittavista taidoista korostuvat tarkkuus, vastuuntunto sekä kyky tehdä töitä järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Jos olet työskennellyt vuorotyössä tai teollisuusympäristössä aiemmin, on työhön sopeutuminen varmasti helpompaa. Koneita on työtilassa useita, joten ethän kaihda työskentelyä niiden parissa. Ympäristönä on puhdastila, joka edellyttää myös siihen vaadittavan työvaatetuksen käyttöä.

Okmeticilla panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen, joten osaamisesi pysyy varmasti ajan tasalla. Okmeticilla on myös ymmärretty liikunnan tärkeys melko staattisen työn vastapainoksi, joten erilaisia liikuntaetuja on myös tarjolla.

Tutustu Okmeticin uratarinoihin tämän linkin takaa: https://www.okmetic.com/fi/tyopaikat/uratarinat

Oletko etsimämme timantti? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan henkilöstökonsultillemme Millalle, p. 050 411 7688, niin sovitaan haastatteluaika. Työ alkaa helmi-maaliskuussa 2020, joten kannattaa toimia pian!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.