(Poistunut julkaisusta)

Operaattoreita Okmeticille
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Etsitkö vakituista työtä ja olet kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme ammattitaitoisia OPERAATTOREITA Okmeticille Koivuhakaan tukemaan heidän jatkuvaa kasvuaan.

Okmeticilla valmistetaan piikiekkoja erilaisten antureiden, erillispuolijohteiden ja analogiapiirien tuotantoon. Piikiekot valmistetaan korkean teknologian teollisuusympäristössä. Operaattorin tehtävät sijoittuvat piikiekkojen valmistusprosessin eri vaiheisiin, kuten tuotantoprosessin ohjaukseen, automaatiolaitteiden ja -robottien operointiin sekä laadunvalvontaan riippuen aiemmasta osaamisesta ja potentiaalista. 


Voit tutustua Okmeticin uratarinoihin tämän linkin takaa: https://www.okmetic.com/fi/tyopaikat/uratarinat


Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, vastuuntuntoa sekä kykyä tehdä työtä järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Aiempi kokemus tuotanto- ja vuorotyöstä (myös yö) on iso etu. Työssä on paljon laitteiden käyttöä, joten ATK-taidot korostuvat myös tässä työssä. Työtä tehdään puhdastilassa, joten olet valmis työskentelemään työvarusteiden kanssa.

Okmeticilla työntekijöihin panostetaan tarjoten mm. liikuntaetuja ja erilaisia koulutuksia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä tehdään 12 tunnin työvuorojärjestelmällä siten, että syklissä on kaksi aamuvuoroa, sitten välivapaa ja kaksi yövuoroa jonka jälkeen on 5 vapaapäivää. Okmeticilla on käytössä myös 3-vuoro sykli, jossa noudatetaan lyhyttä kiertoa (AA II YY VVVV).


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään myös hakuajalla. Rekrytointi tehdään yhdessä Personalhusetin kanssa ja voit kysyä tehtävästä lisätietoja Ilona Castrénilta numerosta 0505857006 tai sähköpostitse ilona.castren@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi