Operaattoreita kaasupullojen käsittelyyn (kesätyö)
Oy Linde Gas Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme Linden Riihimäen yksikössä olevalle kaasun täyttölaitokselle kesätöihin useita   

operaattoreita

kaasupullojen käsittelyyn sekä täyttölaitteiden käyttöön ja valvontaan. Pullojen käsittely- ja täyttölaitteet edustavat alan kehittyneintä tekniikkaa ja ovat pitkälle automatisoituja.   
 
Täyttölaitoksella työskennellään viikonlopuksi keskeytyvässä kaksi-/ tai kolmivuorotyössä. Työvuorot ovat: aamuvuoro klo. 6:00 – 14:00, iltavuoro klo. 14:00 – 22:00 ja yövuoro 22:00 – 06:00. Nestekaasutäytön puolella työskentelevillä on vain päivä- ja iltavuoro. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.  
 
Tehtävät pitävät sisällään täyttölinjojen käyttöä sekä valvontaa, pullojen lajittelua ja lastausta. 
 
Operaattorit toimivat osana tiimiä, mutta työ on samalla itsenäistä ja vastuullista. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus trukin kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle modernin ja haastavan työympäristön menestyvässä yrityksessä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. 

Kiinnostuitko? Hae pian!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku sulkeutuu heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Huom! Sivuillamme hakuilmoitus ja hakulomake ovat englanniksi, mutta vastaanotamme mielellämme hakemukset suomenkielellä.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot